Wijnstokken leasecertificaat Reestlander wijnen

Wilt u betrokken worden bij Wijngoed de Reestlandhoeve en genieten van de Reestlander wijnen, Nederlandse kwaliteitswijnen, dan is een wijnstokken leasecertifiaat wellicht iets voor u.

Met een wijnstokken leasecertificaat wordt u ook wijnboer(in).

 

Met het wijnstokken leasen   bent u voor een periode van één, twee of drie jaar bezitter van 10 wijnstokken of een veelvoud hiervan. U ontvangt per 10 wijnstokken 12 flessen wijn naar keuze van de nieuwe oogst.

 

Het wijnstokken leasen biedt diverse voordelen. Het is mogelijk om de wijnen af te nemen met een eigen etiket. (Informeer naar de voorwaarden). Hiermee hebt u een eigen wijn om uw relaties mee te verrassen.

 

Daarnaast ontvangt u met het wijnstokken leasen een uitnodiging voor de voorjaarsproeverij en het wijnfeest in het najaar.
U kunt uw vrienden, kennissen maar ook werkrelaties met korting uitnodigen voor een rondleiding, een proeverij, een zakenlunch, een feestelijk buffet en dergelijke. Lijkt het u leuk om een handje mee te helpen in de wijngaard, bijvoorbeeld tijdens de druivenpluk, dan bent u van harte welkom. Uiteraard houden wij u middels een nieuwsbrief op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen rond Wijngoed De Reestlandhoeve.

 

 

Alle voordelen

* Per jaar ontvangt u (per 10 wijnstokken) 12 flessen wijn naar keuze.
* Korting van 10 % op alle wijnaankopen.
* Uitnodiging voor de voorjaarsproeverij in mei / juni en het wijnfeest / open wijngaarddag in het      najaar.
* Korting van 5 % op alle evenementen georganiseerd bij de Reestlandhoeve.

* Regelmatig zijn er aanbiedingen speciaal voor de wijnstokken leasecertificaathouders en worden er speciale activiteiten georganiseerd voor de leasecertifiaathouders.

* Er komt een certificaat in de wijngaard te hangen met uw naam tenzij u aangeeft hier geen prijs  op te stellen. U kunt uw eigen naam op het certificaat vermelden maar dit kan ook uw bedrijfsnaam zijn.

 

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor een periode van één, twee of drie jaar. U betaalt dan respectievelijk:
€ 165,-, € 315,- of € 460,-

 

Cadeau

Het wijnstokken leasen is niet alleen een leuke investering voor uzelf maar ook een origineel cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.

 

Lees een enthousiaste reactie van wijnstokkenleasecertificaathoudster / wijnboerin en wijnblogschrijfster Mariëlle Beukers van Wijnkronieken.

 

Voorwaarden leasecertificaat
Aanmeldformulier leasecertificaat