Zondag 7 september Wijnfeest 2014

Reestlander wijn, Kunst en Culinair. 

 

Zondag 7 september bent u van harte welkom voor het wijnfeest. Van 12.00-19.00 kunt u genieten van de Reestlander wijnen, een kunstmarkt, diverse lekkere hapjes en live-muziek.

 

Live Cooking Event

Dit jaar wordt opnieuw een Live Cooking Event georganiseerd door: VechtdalFoodCatering, Herberg de Klomp, Buitenherberg ter Linde en restaurant de Mandarijn Zij maken de lekkerste hapjes van diverse kwaliteitsproducten uit het Vechtdal. U hebt tot 19.00 uur rustig de tijd om te genieten van de lekkerste gerechten.Muziek

De muziek zorgt voor een bijzonder accent. Wiliam Kamsteeg, één van de mensen die voor dagbesteding op de Reestlandhoeve komt, allerlei beperkingen heeft maar nog veel meer talenten, speelt in de band United by Music. Een bijzondere ervaring. Al vast even wat horen van deze groep luister dan >>>>

Het optreden door United by Music wordt afgewisseld door Almar Hylkema van Luxery Lounge Experience. Almar weet als geen ander een mooie mix te maken, wat een lekker lounge sfeer met zich meebrengt.

Aanmelden voor deelname aan de markt

Hebt u belangstelling om uw bijdrage te leveren aan dit Wijnfeest en op de markt uw producten te tonen en te verkopen dan bent u van harte welkom. U kunt u aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. Samen met u maken wij er een fantastische dag van.

Na inschrijving worden deelnemers vermeld op deze pagina.

Let op: wij zijn vooral geïnteresseerd in kwaliteitskunst en andere kwaliteitsproducten op het gebied van Nederlandse etenswaren en wijngerelateerde producten. 

 

Aanmeldformulier voor de kunstmarkt tijdens het wijnfeest
Aanmeldformulier voor de markt tijdens het wijnfeest

 

Deelnemers op de kunstmarkt

 

Deelnemers op de markt

 

Diversen