Zondag 7 september Wijnfeest 2014

Reestlander wijn, Kunst en Culinair. 

 

Zondag 7 september bent u van harte welkom voor het wijnfeest. Van 12.00-19.00 kunt u genieten van de Reestlander wijnen, een kunstmarkt, diverse lekkere hapjes en live-muziek.

 

Live Cooking Event

Dit jaar wordt opnieuw een Live Cooking Event georganiseerd door: VechtdalFoodCatering, Herberg de Klomp, Buitenherberg ter Linde en restaurant de Mandarijn Zij maken de lekkerste hapjes van diverse kwaliteitsproducten uit het Vechtdal. U hebt tot 19.00 uur rustig de tijd om te genieten van de lekkerste gerechten.

Wijn - kaasproeverij

Nieuw dit jaar is een wijn - kaasproeverij onder leiding van Jaël de Gier. Jaël heeft al jaren gewerkt als gastvrouw in diverse restaurants en verschillende opleidingen gedaan m.b.t. wijn - spijscombinaties. Zij zal u vertellen over de combinaties van de Reestlander wijnen en de kazen en waarom bepaalde combinaties wel en juist niet kunnen. De kosten van deze leerzame en lekkere workshop bedragen € 20,- p.p. U kunt nu al een plaats reserveren. Let op: het aantal plaatsen is beperkt.Muziek

De muziek zorgt voor een bijzonder accent. Wiliam Kamsteeg, één van de mensen die voor dagbesteding op de Reestlandhoeve komt, allerlei beperkingen heeft maar nog veel meer talenten, speelt in de band United by Music. Een bijzondere ervaring.

Het optreden door United by Music wordt afgewisseld door het popkoor X-Cream en DJ Almar Hylkema van Luxery Lounge Experience. Almar  weet als geen ander een mooie mix te maken, wat een lekker lounge sfeer met zich meebrengt.

 

Kinderen

Kinderen kunnen onder begeleiding gratis een ritje maken op de pony's.

 

Deelnemers op de kunstmarkt

 

Deelnemers op de markt

 

Diversen

 

Aanmelden voor deelname aan de markt

Hebt u belangstelling om uw bijdrage te leveren aan dit Wijnfeest en op de markt uw producten te tonen en te verkopen dan bent u van harte welkom. U kunt u aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. Samen met u maken wij er een fantastische dag van.

Na inschrijving worden deelnemers vermeld op deze pagina.

Let op: wij zijn vooral geïnteresseerd in kwaliteitskunst en andere kwaliteitsproducten op het gebied van Nederlandse etenswaren en wijngerelateerde producten. 

Aanmeldformulier voor de kunstmarkt tijdens het wijnfeest
Aanmeldformulier voor de markt tijdens het wijnfeest