Wijn en kunst

Het gehele jaar kunt u genieten van wisselende kunstexposities op Wijngoed de Reestlandhoeve. Er worden zowel objecten buiten tentoongesteld als schilderijen binnen in het wijnproeflokaal. Tijdens de openingstijden bent u van harte welkom om de exposities te bekijken. Wilt u op een ander moment komen dan kunt u een afspraak maken.

 

Zin om zelf kunstzinnig bezig te zijn en af te sluiten met een wijnproeverij kijk dan eens bij het Wijn en kunstschilderarrangement.

 

Exposities

In het wijnlokaal

Expositie tot medio mei 2015

 

Gerrie Viveen

Na een carriére in de verpleging en maatschappelijk werkster werd Gerrie in 2007 toegelaten tot De Upgraderscursus van de Hoge School voor de Kunsten Arnhem, ARtEX. In 2010 is ze afgestudeerd.

 

In haar schilderijen, collages en tekeningen laat ze zich inspireren door architectuur en oude meesters, maar plaatst deze in een geheel nieuwe context.

 

In de serie Ogenblik verkent ze het verband tussen 'aankijken'en 'bekeken worden'. De blik in deze schilderijen is zowel intiem als afstandelijk.

 

In de serie Tijdloos vertelt ze in elk schilderij weliswaar een verhaal, maar dat is niet noodzakelijkerwijs dat van de toeschouwer. Haar beeldtaal vormt de leidraad voor een eigen invulling in woorden en gedachten.

 

Een interessante expositie. Leuk om te zien. U zult er zeker een mening over hebben en wellicht wordt u gegrepen door één van de kunstwerken.

 

 

Buiten op het erf en beeldentuin

 

Harm Echten

Harm is een veelzijdig kunstenaar, die veel materialen en technieken gebruikt om zijn objecten en grafieken vorm te geven. Meer informatie >>>

 

Pieter Millenaar

Pieter maakt fraaie objecten van RVS. De objecten zijn zeer toegankelijk en veel objecten hebben hun weg al gevonden naar de liefhebbers. Zie ook  >>>

 

Marjan van Schaik

Glasatelier Breekbaar. Binnenkort ziet u een fraaie tentoonstelling van glaskunst waarbij de zon en de lichtinval zorgt voor een betoverend effect.. >>>