Wijn en kunst

Het gehele jaar kunt u genieten van wisselende kunstexposities op Wijngoed de Reestlandhoeve. Er worden zowel objecten buiten tentoongesteld als schilderijen binnen in het wijnproeflokaal.

 

Zin om zelf kunstzinnig bezig te zijn en af te sluiten met een wijnproeverij kijk dan eens bij het Wijn en kunstschilderarrangement.

Exposities

In het wijnlokaal

 

Nelleke van Loon 
Kleurrijk-Eigen Stijl-Passie-Veelzijdig

 

Geboren in 1954 te Arnhem, autodidact,
Woonachtig en werkzaam als kunstenaar in Ommen

 

Mijn geheel eigen stijl van schilderen, heeft zich in de afgelopen 13 jaar ontwikkeld door het expressieve kleurgebruik en de passie voor een tweetal onderwerpen: vrouwen en bloemen.

 

In 1999 begon ik met schilderen en nam les bij een plaatselijke kunstenaar: Betty Stokvisch. Daar kwam ik in aanraking met verschillende technieken, waarmee ik nu nog steeds gepassioneerd bezig ben.

 

Om me verder te ontplooien, schilderde ik van 2005 tot 2009 Portret en Model bij Louise Bramer in Hardenberg. Van 2007 tot op heden volg ik workshops bij Gerard van de Weerd in Hoogeveen.

 

Meer informatie zie >>>

Expositie tot half april 2014

 

 

Antoinette Grijpstra

Gespecialiseerd in paardentekeningen en muurschilderingen. Meer informatie zie >>>

Expositie tot half april 2014

 

Buiten op het erf en beeldentuin

Expositie tot eind oktober 2013

 

Harm Echten

Harm is een veelzijdig kunstenaar, die veel materialen en technieken gebruikt om zijn objecten en grafieken vorm te geven. Meer informatie >>>

 

Pieter Millenaar

Pieter maakt fraaie objecten van RVS. De objecten zijn zeer toegankelijk en veel objecten hebben hun weg al gevonden naar de liefhebbers. Zie ook  >>>

 

Lia van Rhijn

Lia van Rhijn en Han van Hagen wonen en werken in het Kunstcentrum Hofstede Duet. Lia maakt keramiek. In haar atelier vervaardigd zij zowel gedraaid werk als handgevormde sculpturen. Een nieuwe ontwikkeling is het vervaardigen van bronzen beelden. Meer info >>>