Wijnproeverij voor individuele bezoeker

U bent tijdens de openingstijden van harte welkom voor een bezoek aan het informatieve wijnwandelpad door de wijngaard, een wijnproeverij of een glas wijn naar keuze.

 

Door het bewandelen van het informatieve wijnwandelpad door de wijngaard maakt u kennis met de wijngaard van de Reestlandhoeve en de Reestlander wijnen. Tijdens de wijnproeverij vertellen wij  u graag meer over onze wijnen. Wijnen die al diverse prijzen gewonnen hebben in binnen en buitenland.

 

 

Kosten: Wijnwandelpad € 2,50 p.p. Wijnproeverij € 2,50 per proefglas. € 4,00 per glas.

 

Wijn en kunst

Tijdens u bezoek kunt u genieten van een expositie van diverse kunstobjecten op het erf en schilderijen in het wijnproeflokaal. >>>>>>

 

Gratis wijnproeven

Indien u na afloop van de wijnproeverij minimaal € 75,- investeert aan Reestlander wijnen is de wijnproeverij en het wijnwandelpad voor 2 personen helemaal gratis. Dit is exclusief stokbrood, kaasplankje e.a.

'Wijnproeverij' voor kids

Ook kinderen zijn van harte welkom tijdens uw bezoek en wijnproeverij. Er is een speciaal Pip de Druif arrangement waarbij tijdens de wandeling door de wijngaard via het wijnwandelpad verschillende vragen beantwoord kunnen worden en bij terugkomst is er een heuse siropen proeverij. Lees meer >>>

 

Terug naar bezoek wijngoed en wijnproeverij

 


 

 

 

Lees hier een recensie van Best wine routes